ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ TOP FITNESS ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ!

ΕΠΙΣΚΕΨΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Ξενάγηση Γυμναστήριο

Το γυμναστήριο Τop Fitness στην Τριανδρία εκτείνεται σε τέσσερις ορόφους που συνολικά καλύπτουν 1.000 τ.μ.:

  • Μαζί με την Υποδοχή (Reception), το γραφείο των γυμναστών και το γραφείο διαιτολόγου, στον ένα όροφο στεγάζονται τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μηχανήματα cardio, οι μηχανές μυϊκής ενδυνάμωσης καθώς και μερικές από τις υπηρεσίες Apps Εκγύμνασης™. Επίσης, στον ίδιο όροφο στεγάζεται ένα υπερσύγχρονο studio εξοπλισμένο με 9 στατικά ποδήλατα, μουσική, ρυθμό, κίνηση και εικόνα που είναι αφιερωμένο στο πρόγραμμα Cycling Workout (ποδηλασία εσωτερικού χώρου) των Apps Εκγύμνασης™.
  • Στον πάνω όροφο βρίσκονται τα ελεύθερα βάρη που με την ποικιλία τους και την αφθονία τους μπορούν να ικανοποιήσουν και τα πιο απαιτητικά μέλη μας. Επίσης, στον ίδιο όροφο στεγάζεται η αίθουσα όπου εκτελείται το πρόγραμμα με τους ιμάντες αιώρησης.
  • Στον κάτω όροφο θα βρεις τα πεντακάθαρα και σύγχρονα αποδυτήρια ανδρών και γυναικών, μια αίθουσα 100 τ.μ. για τα ομαδικά προγράμματα, καθώς και τους χώρους των μασάζ και της σάουνας.
  • Τέλος, σε άλλο όροφο λειτουργούμε από το 2015 τον πλήρως ανακαινισμένο και ειδικά διαμορφωμένο prive χώρο για τα Apps Εκγύμνασης™ και τα Fitness Hacks™ που προσφέρει ένα πύργο εργασίας 10 θέσεων, μηχανήματα και ειδικό εξοπλισμό. Σε αυτόν τον ιδιαίτερο χώρο με την καθοδήγηση ειδικά εκπαιδευμένων γυμναστών, χρησιμοποιώντας καινοτόμες προπονητικές μεθόδους είμαστε έτοιμοι να σου παρέχουμε υπηρεσίες γυμναστικής ύψιστης ποιότητας.

Ακόμη, το υπέροχο μπαλκόνι μας με θέα στο βουνό του Σέιχ Σου, το ελεύθερο Wi-Fi για να σερφάρεις στο internet, και το Mini Bar για να απολαύσεις γευστικά πρωτεϊνούχα ροφήματα, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να κάνεις καινούργιες φιλίες και γνωριμίες.

Διάλεξε ένα δώρο γνωριμίας και έλα να το απολαύσεις στο TOP FITNESS! Κλίκαρε τους παρακάτω συνδέσμους για να μάθεις περισσότερα για το γυμναστήριό μας: